Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Tineri talentaţi din Alba, în audiţii la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Vezi cine a câştigat şansa la promovare naţională

Publicat

Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia a devenit, miercuri după-amiază, locul în care tineri talentaţi din Alba Iulia au avut ocazia să-şi demonstreze calităţile vocale. Instituţia de cultură a organizat un casting pentru descoperirea de noi voci în rândul elevilor şi studenţilor din judeţ, care să fie cizelate şi promovate la diferite evenimente.

Castingul s-a bucurat de un real succes, deoarece zeci de tineri convinşi că au talent s-au prezentat la audiţii. Aceştia au trebuit să interpreteze piese din repertoriul românesc şi internaţional, iar cei mai talentaţi au fost selectaţi pentru a participa la lecţii gratuite de canto şi muzică uşoară oferite de profesorul Ioan Chiciudean şi directorul Casei de Cultură a Studenţilor, Gheorghe Berghian (Gino).

În urma audiţiilor, 4 tineri cântăreţi au fost selectaţi. Este vorba despre Paul Tomuş, Ruben Ciungan, Antinia Simion şi Florina Magda, care vor fi promovaţi atât la competiţii judeţene, cât şi naţionale.

Vă invităm să îi ascultaţi pe câţiva din tinerii prezenţi la audiţii:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax