Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Torțe și aplauze pe ultimul drum pentru Gabi Jula, fostul atacant al U Cluj. Ultim omagiu al Șepcilor Roșii

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFVcUYsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Emil Gabriel Jula, sau pentru suporterii din peluze Gabi Jula, a fost condus pe ultimul drum de ultrașii peluzei ”Sepcile Roșii”. 

Gabriel Jula a decedat la doar 40 de ani, în data de 22 august, în Germania, în urma unui stop cardio respirator. 

Născut la Cluj-Napoca, pe 3 ianuarie 1980, Gabriel Jula și-a început cariera de fotbalist profesionist la clubul fanion ”Universitatea Cluj”.

Acolo avea să devină cunoscut ca unul dintre cei mai buni atacanți ai României. În 2008, a plecat din Ardeal în Moldova și a ajuns la Oțelul Galați, unde a fost primit cu brațele deschise de fani și întreaga echipă.

După două sezoane la echipa de lângă Dunăre, Gabirel Jula a mers în afara țării, în Germania. În sezonul 2013 – 2014 s-a întors în țară, la Ceahlăul Piatra Neamț, dar după un sezon s-a întors la Galați, unde a mai jucat pentru încă un an la Oțelul.

Sfârșitul de carieră și l-a petrecut la o echipă din liga a cincea a Germaniei, Barsenbruck, unde era și antrenor secund.

Tot în Germania a și decedat Gabriel Jula. Duminică ultrașii din Peluza Sepcile Roșii i-au adus un ultim omagiu fotbalisului din Cluj Napoca.

sursă video: cluj24.ro 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax