Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: TOT FILMUL Congresului PSD de la Alba Iulia. Vezi discursurile care i-au „vrăjit” pe cei 30.000 de delegaţi din toată ţara

Publicat

YouTube video

victor ponta congres PSD alba iulia Alba24 vă prezintă filmul celor mai importante momente din timpul Congresului PSD de vineri, de la Alba Iulia, în cadrul căruia a fost validată candidatura premierului Victor Ponta la funcţia de preşedinte a României. Vă reamintim că evenimentul s-a derulat în sistem de videoconferinţă, simultan, în toate organizaţiile judeţene şi cea din Bucureşti, însă liderul partidului a fost prezent în Cealaltă Capitală, unde a susţinut şi primul discurs în calitate de candidat validat la prezidenţiale.

La congresul organizat într-un local de la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, au fost prezenţi peste 1000 de reprezentanţi PSD, dar şi miniştri din cabinetul Ponta. Dacă acesta a fost întâmpinat cu aplauze şi urale la intrarea în sală, aceeaşi atmosferă „sărbătorească” a continuat şi pe parcursul evenimentului.

Cu toate acestea, vizita liderului PSD nu a fost lipsită nici de „incidente”. Organizarea cu condiţii de securitate sporite a dat peste cap circulaţia la ieşirea din oraş, iar unii „actori” ai scenei politice şi sociale locale şi naţionale au ales momentul pentru a-şi exprima nemulţumiri sau atitudini.

Citeşte şi FOTO |CONGRES PSD la pavilion, ca la “EUROVISION”: Victor Ponta a primit la Alba Iulia VALIDAREA candidaturii la PREZIDENȚIALE

Congresul extraordinar al PSD a validat, cu unanimitate de voturi, scrutinul intern prin care Victor Ponta a fost desemnat candidat la prezidenţiale, după ce în alegerile interne s-au contabilizat 68 de voturi „împotrivă” şi 182 de abţineri.

În cadrul acestui scrutin intern, au fost consulaţi 414.917 membri de partid, care s-au exprimat prin vot.

Astfel, din 414.917 membri consultaţi, 414.667 au votat „pentru”, 68 au votat „împotrivă”, iar 182 s-au abţinut.

Procesul verbal a fost citit în cadrul Congresului extraordinar, condus de la Alba Iulia de către preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

Puteţi urmări discursurile participanţilor, dar şi al candidatului Victor Ponta, precum şi momente de pe parcursul evenimentului  în video de mai jos:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax