Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Trafic de coșmar în zona cartierului Partoş din Alba Iulia. Şoferii, nevoiţi să aştepte în coloane, pe ambele sensuri

Publicat

trafic Șoferii care au ajuns la Alba Iulia din direcția Sebeș, joi, în jurul orei 15.30 și-au testat răbdarea și nervii. Pe lângă ploaia și vizibilitatea scăzută, traficul a fost infernal. Mașinile circulau bară la bară pe ambele sensuri de mers.

Cu toate că Alba Iulia este un oraș cu mai puțin de 60.000 de locuitori, traficul se poate compara oricând cu cel din marile orașe. Ba chiar reprezentanții administrației locale au precizat că s-a ajuns ca orașul să ajungă la nivelul de trafic estimat pentru următorii 100 de ani.

Acest lucru l-au simțit pe pielea și pe nervii lor și șoferii care au intrat sau au ieşit în oraș, dinspre sau spre Sebeș, joi la o oră de vârf, când majoritatea cetățenilor se întorc de la muncă.

Pe intrarea din cartierul Partoș s-a mers bară la bară din cauza fluxului de mașini.

Situația nu a fost prea plăcută nici pentru participații la trafic care se deplasau în celălalt sens de mers, Alba Iulia – Sebeș și care cel mai probabil doreau să ajungă la intrarea pe autostradă.

Astfel de situații se întâlnesc aproape zilnic pe principalele artere din oraș, mai ales dimineața în jurul orei 8.00 și după-masa între orele 16.00-18.00.

De data aceasta, este posibil ca aglomeraţia în zonă să fi fost cauzată şi de un accident uşor în care au fost implicate două maşini, produsă joi după-amiaza, între Lancrăm şi Sebeş.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. observator

    joi, 24.03.2016 at 20:59

    Miercuri la 7.30, la intrarea in Alba Iulia dinspre Micesti, se circula bara la bara cu 20 km./h , coada de masini ajungea la Micesti. Oare de ce? Cum trebuia sa arate acest drum modernizat pentru a evita astfel de situatii,care se repeta aproape zilnic. E cazul sa se gaseasca solutii pentru rezolvarea acestei probleme.

  2. marko

    vineri, 25.03.2016 at 09:14

    Eu nu inteleg cum lasa Politia din in Alba Iulia acolo in zona pietei din Cetate sa se parcheze. Pai tot bulevardul ala ar trebui sa fie cu parcarea interzisa. E incredibil cat de stramt si anormal e sa treci pe acolo. Evident, ca acel bulevard nici nu respecta niciun fel de norme rutiere. Pacat, orasul vostru e frumos, dar la organizare cam slabut…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax