Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: TRANSALPINA s-a redeschis. IMAGINI care îți taie respirația, surprinse pe cea mai spectaculoasă şosea naţională

Publicat

transalpina drona Transalpina s-a redeschis sâmbătă, 11 iunie, la ora 07:00, după ce în timpul iernii circulaţia rutieră pe această şosea a fost închisă.

Începând de sâmbătă dimineaţa, pe DN67C sau Transalpina se poate circula între kilometrii 34+800 (Rânca, județul Gorj) și 59+800 (Obârșia Lotrului).

Pe acest sector de drum, accesul autovehiculelor va fi interzis însă în intervalul orar 20:00-07:00, iar viteza maximă de deplasare este de 30 km/h, precizează CNADNR. De asemenea, este instituită și restricție pentru traficul greu, adică pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii.  Adidași alergare, pantofi ciclism, ghete fotbal, pantofi skateîncălțăminte drumeție, pantaloni scurti, tricouri și bluze de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

Pe pagina de Facebook a spectaculoasei şosele a fost postat şi un clip filmat cu o dronă, ce surprinde imagini incredibile.

YouTube video

Transalpina este cel mai înalt drum rutier din România, cât şi din întregul lanţ al Munţilor Carpaţi, atât din ţară, cât şi din afara ei, atingând altitudinea maximă – de 2145 m – în Pasul Urdele. Transalpina traversează Munţii Parâng de la nord la sud, fiind paralelă cu Valea Oltului şi Valea Jiului, între care se află, şi leagă localitatea Sălişte, din judeţul Sibiu, de localitatea Novaci, din judeţul Gorj.

Citește și FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Alunecare de teren pe DN67 C – Transaplina, în zona Tău. Drumul se deschide oficial sâmbătă, 11 iunie

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax