Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Trei mașini de poliție s-au ciocnit, în timp ce încercau să depășească o coloană

Publicat

YouTube video

Un accident rutier mai puțin obișnuit a avut loc, vineri, în județul Olt. Trei mașini de poliție s-au ciocnit în orașul Balș, după ce au încercat să ocolească o coloană de mașini. Acestea erau noi și urmau să ajungă la mai multe secții de poliție.

IPJ Olt a emis un comunicat în care dă detalii despre acest accident și menționează că polițistul vinovat a fost amendat:

„Astăzi (nr. vineri, 14 iunie), în jurul orei 13.45, pe raza orașului Balș, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate trei autospeciale, care aparțin Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.

Astfel, în timp ce se deplasau în coloană, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, acestea au intrat în coliziune, rezultând doar pagube materiale.

5 autospeciale au fost ridicate din judetul Ilfov, acestea deplasându-se în coloană către Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți.

Toate autospecialele au polițe de răspundere civilă auto valabile.

Conducătorul auto responsabil de producerea evenimentului rutier a fost sancționat contravențional cu amendă, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, nefiind sub influența băuturilor alcoolice.

Precizăm faptul că la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți a fost dispusă cercetarea administrativă a celor implicați în eveniment.”

Cele trei mașini de poliție avariate în accident vor fi înlocuite, datorită poliției de asigurare. Așadar, IPJ Mehedinți va primi autoturisme noi în locul celor distruse.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax