Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Turiști din Alba Iulia, implicați într-un grav accident în Antalya, Turcia. Autocarul în care se aflau s-a răsturnat

Publicat

Mai mulți albaiulieni care se aflau în concediu, în Turcia, au fost implicați într-un grav accident rutier. Potrivit surselor alba24.ro, doi dintre cetățenii din Alba Iulia ar fi internați în spital, la această dată. 

Accidentul rutier s-a produs joi, 26 mai. Mai exact, la momentul producerii accidentului, potrivit presei din Turcia, în microbuz se aflau 22 de persoane: 19 turiști, 2 ghizi și șoferul autobuzului. 

Sursele alba24.ro, susțin că dintre cei 19 turiști implicați, șapte ar fi din Alba Iulia, dintre care unul care ar fi fost rănit grav.

Potrivit presei din Turcia, accidentul s-a petrecut pe drumul dintre orașele Denizli și Antalya. Din primele date, șoferul ar fi scăpat autobuzul de sub control, din cauza carosabilului umed și alunecos. Autobuzul s-a răsturnat pe o parte.

La fața locului au intervenit multiple echipaje de salvare pentru ai scoate pe răniți din autobuzul răstrunat. O parte dintre turiști au primit primul ajutor la fața locului. Turistul grav rănit a fost preluat de urgență la un spital din Antalya, iar alți pasagerila spitalul Korkuteli, dar și la un spital privat, mai scriu ziarele din Turcia.

Turiștii români se aflau într-o vacanță în Turcia, vacanță organizată de o agenție de turism.

sursă video: milliyet.com.tr

sursă info: sondakika.com

sursă foto: sondakika.com

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax