Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO: Un angajat al unui parc eolian din Apuseni, blocat în zăpadă. În ajutorul acestuia au intervenit jandarmii din Arieșeni

Publicat

Jandarmii din Arieșeni au intervenit duminică seara pentru ajutorarea unui bărbat, angajat al parcului eolian situat între Vf. Bihor și Vf. Curcubăta Mică, care a rămas blocat din cauza stratului gros de zăpadă.  

Potrivit Jandarmeriei Alba, duminică, 12 noiembrie, în jurul orei 18:30, un angajat al parcului eolian situat între Vf. Bihor și Vf. Curcubăta Mică, județul Alba, a apelat serviciul unic de urgență 112 și a solicitat ajutorul jandarmilor montani.

Acesta a relatat faptul că, din cauza zăpezii, nu a putut ajunge cu mașina până la punctul de lucru, motiv pentru care a pornit pe jos spre vârful muntelui, lăsând doi membri ai familiei în autoturism.

Ulterior, la plecare și-a dat seama că nu se mai poate întoarce la locul în care se afla autovehiculul, din cauza stratului gros de zăpadă și dezorientării create de întuneric.

Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Arieșeni s-au deplasat de urgență în ajutorul bărbatului, parcurgând pe jos câțiva kilometri, l-au identificat și l-au condus la mașina unde se aflau soția și fiica acestuia.

Ulterior, aceștia au fost sprijiniți să se deplaseze în siguranță până la DN 75, de unde au continuat drumul spre casă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax