Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO: Un armăsar de rasă în valoare de 7.000 de euro, vedeta târgului tradițional de animale de la Câmpeni

Publicat

Târgul de animale de la Câmpeni a fost un real succes, anunță autoritățile. Sute de animale au fost duse spre vânzare și a fost un prilej pentru moți să socializeze.

Un armăsar de rasă aparținând unui cetățean din Ciuruleasa, a cărui valoare este estimată la peste 7000 de euro, a fost atracția târgului, anunță primarul orașului, Dan Cristian Pașca.

”După atâta timp în care am avut restricții cauzate de pandemie, moții au putut să își vândă animalele și să aducă un venit în plus pentru familiile lor.

Au fost în târg multe exemplare frumoase de animale iar cumpărătorii au avut de unde alege.

Știu că mulți ați fost supărați pentru taxa de intrare în târg dar aceasta a fost votată prin Hotârâre a Consiliului Local al Orașului Câmpeni și față de alți ani a fost indexată doar cu rata inflației.

Împreună cu colegii mei și cu consilierii locali vom face tot ce este posibil pentru a sprijini crescătorii de animale din zona Munților Apuseni” a transmis primarul orașului, Dan Cristian Pașca.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax