Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Un autobuz defectat în mijlocul drumului a creat panică. Trecătorii au crezut că este un accident

Publicat

O filmare cu un autobuz oprit în mijlocul drumului și sub care se afla un om a creat confuzie. Oamenii care au trecut prin zonă au trimis o filmare și spuneau că este vorba despre un accident în care un autobuz al STP ar fi lovit un om, pe o trecere de pietoni din centrul municipiului Alba Iulia. În realitate însă, era vorba despre o defecțiune la o roată, iar sub autobuz se afla o persoană care repara roata defectă.

Și noi am căzut în plasa acestei confuzii. Informația transmisă de cititor a fost verificată de poliție și s-a dovedit că este falsă.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    sâmbătă, 07.07.2018 at 07:06

    Să știți că aceste autobuze roșii fac un zgomot infernal în mers (motorul diesel) nici nu se compară cu un autobuz electric. În aceste autobuze poți să mergi cu dopuri în urechi.

    Altfel, dacă mergi de câteva ori pe zi cu acestea apare degradarea auzului. Pentru cine nu crede să meargă să măsoare cu un sonometru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax