Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Un bărbat care a pierdut un plic cu 30.000 de euro într-un supermarket din Timiș este căutat de Poliție. Îl recunoașteți?

Publicat

YouTube video

Un bărbat este căutat de câteva zile de polițiști după ce a pierdut un plic cu 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara. Deși momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere, oamenii legii nu reușesc să-l identifice, din cauza faptului că bărbatul purta mască de protecție pe față. 

Pe imagini se vede când banii i-au cazut din buzunar în momentul în care bărbatul, care nu a cumpărat nimic din magazin, pentru a nu sta la coadă, se strecoară printre barele care direcționeză clienții spre ieșire, pe lângă casele de marcat, scrie opiniatimisoarei.ro.

La câteva secunde, un alt client dă cu căruciorul peste plicul în care se aflau cei 30.000 de euro. Imediat, o angajată ia plicul și aleargă după păgubit, dar nu reușeste să îl ajungă din urmă.

După ce informația legată de găsirea banilor a ajuns în spațiul public, la Inspectoratul de Poliție Timiș au sunat doi bărbați, din Caraș Severin și Iași. Fiecare a pretins la telefon că banii îi aparțin. Când oamenii legii le-au cerut dovezi legate de bani, cei doi au dat din colț în colț și în cele din urmă au închis telefonul. Niciunul nu a mai venit la Poliție să revendice suma.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax