Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Un bărbat, suspect că ar fi vandalizat cu aluat statuile din Cetatea Alba Carolina. Explicația ciudată pe care a avut-o

Publicat

Persoana care se face vinovată de vandalizarea statuilor de lângă Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia ar fi fost identificată de polițiștii locali.

Este vorba despre o fapta în care pe mai multe statui din Cetatea Alba Carolina a fost lipit aluat pentru gătit, iar gunoiul de lângă o tonetă aruncat prin zonă. 

Incidentul s-a produs în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Din câte se pare ar fi vorba despre un bărbat din Alba Iulia, în vârstă de 34 de ani, care a fost identificat de polițiștii locali din oraș.

Potrivit unui raport al polițiștilor locali, bărbatul ar fi fost identificat în data de 22 aprilie, în timp ce polițiștii patrulau pe strada Take Ionescu din oraș.

Bărbatul ar fi fost identificat în jurul orei 03.00 dimineața.

În urma discuțiilor purtate cu acesta, bărbatul ar fi spus că se face responsabil de vandalizarea cu aluat a statuilor și de forțarea încuietorii geamului, unei tonete de lângă statui.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Act de vandalism în mijlocul Cetății Alba Carolina. Statui umplute de aluat și mormane de gunoi pe spațiul verde

Potrivit unor surse alba24.ro, bărbatul ar fi dat și o explicație, o explicație cel puțin ieșită din comun. Acesta ar fi spus că dacă pune aluat pe statuile copiilor, aceștia ar învia și i-ar da lui de mâncare.

Reamintim că în noaptea de 18 spre 19 aprilie un ansamblu de șapte statui a fost vandalizat. Pe statui a fost ”lipit” aluat pentru gătit.

Aluatul ar fi fost luat din sacii de gunoi depozitați în spatele unui punct comercial din imediata vecinătate a statuilor, acolo unde a fost lăsat peste noapte de către o angajată, a precizat, pentru alba24.ro, una dintre persoanele care deține o terasă în zona respectivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 03.05.2023 at 15:59

    Vai ce surpriză ! Au reuşit să dea de un infractor în două săptămâni. Să curgă premiile.Dacă e posibil, să-i decoreze şi Johannis !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax