Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Un centenar de viață la Teiuș. Susana Onița, sărbătorită de administrația locală

Publicat

Reprezentanții Primăriei Teiuș au sărbătorit-o, vineri, pe Susana Onița, care a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Atmosfera a fost completată de prezența familiei sărbătorite, de cadouri și de felicitări.

Într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Teiuș, se poate vedea bucuria de pe fața femeii, când se vede înconjurată de persoanele dragi.

”În noianul frământărilor zilnice, a preocupărilor legate de dezvoltare orașului, un eveniment deosebit, generat de împlinirea a 100 de ani de existență a doamnei Onița Susana din Teiuș, a fost marcat cum se cuvine.

Aflată la această venerabilă vârstă, doamna Onița Susana, înconjurată de familie, a fost felicitată ca atare de administrația locala teiușeană, felicitări de la care nu au lipsit florile, tortul și o mică atenție financiară.

Într-o atmosferă caldă, s-au depănat amintiri, s-a vorbit despre prezent și viitor, despre acel univers drag nouă – familia”, au scris reprezentanții Primăriei pe rețeaua de socializare.

sursă: Facebook – Primăria Teiuș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax