Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Un DJ din Baia de Arieș își caută jumătatea. Sorin Alb la „Mă însoară mama”

Publicat

În căutarea sufletului pereche, un bărbat de 39 de ani din Baia de Arieș a decis să-și încerce norocul la emisiunea „Mă însoară mama”, care se va difuza începând cu 12 februarie la ProTv.

Sorin Alb este DJ și locuiește împreună cu părinții lui în Baia de Arieș. Îi place să se distreze cu gașca, și a decis să participe la emisiune pentru că mama sa vrea să îl vadă așezat la casa lui, să își întemeieze o familie și să lase distracțiile pe plan secund. Vrea o parteneră veselă, mereu cu zâmbetul pe buze, cu chef de viață așa cum este și el.

Sorin spune că vrea o femeie înțelegătoare, frumușică „nu tare că o vor și alții” și cu simțul umorului. Își dorește ca viitoarea lui soție să fie naturală „fizic și psihic”.

„Sorin ar fi un soț extraordinar de bun” spune mama acestuia, Maria.

De cealaltă parte, Sorin spune că speră să fie un soț pune pentru că este om și are și el nervi.

„Aș vrea să fiu exact ca și acum, să rând și să mă distrez. Dacă fata are ceva de zis, zi draga, vrei să mă pălmuiești, hai, scoate nervii și să fie bine să nu fie rău”spune Sorin.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax