Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Un fost ministru al Apărării și un fost șef al SIE au comentat imagini dintr-un joc video drept filmări de război, la TV

Publicat

Un fost șef al SIE și un fost ministru al Apărării au comentat marți seară câteva scene ”de război” prezentate de România TV. Doar că, imaginile erau dintr-un joc video, acelaşi din care, în primăvară, s-a inspirat și Antena 3.

„Convoaie întregi lovite de rachete de înaltă precizie”, a titrat marți România TV, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu.

„Mai lăsaţi-mă cu înalta precizie, că asta nu e rachetă trasă de la 500 de kilometri”, și-a dat cu părerea fostul ministru al Apărării, generalul Corneliu Dobriţoiu, teoretic un cunoscător în domeniu.

„Astea-s rachete antitanc”, a completat el, potrivit Paginademedia.ro.

„Se vede cât de precise sunt, trase probabil de ucraineeni pe convoaie”, a spus și fostul șef al Serviciului de Informații Externe, Cătălin Harnagea.

YouTube video

Concluzia fostului ministru al apărării: „Astea au fost rachete anti-tanc. A fost o ambuscadă împotriva blindatelor şi s-a tras cu ţevile alea de pe umăr. Cu precizie foarte mare, probabilitate de lovire 0,9%. Nu e AG, e altceva”.

Jocul se numește Arma 3.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax