Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Un medic originar din Alba Iulia a filmat momentul intervenției SMURD, acasă la un pacient COVID de 30 de ani din Cluj

YouTube video

Publicat

Un medic originar din Alba Iulia, stabilit la Cluj-Napoca, a filmat intervenția echipei medicale din care făcea parte, acasă la un pacient de 30 de ani, bolnav de COVID și nevaccinat. 

Tânărul medic SMURD Paul Oargă a postat filmarea pentru a-i ajuta pe oameni să conştientizeze cât de gravă poate deveni afecţiunea.  

„Am o durere infernală la spate”, le-a spus pacientul, medicilor.

Când medicii l-au rugat să se aşeze pe pat acesta s-a plâns de durere extremă. Întrebat cât de tare îl doare, pe o scară de la 1 la 10, acesta a spus fără să ezite: „10”.

”Am fost solicitați la ora 03:00 dimineața de un tânăr de 30 ani cu durere toracică de intensitate crescută confirmat covid pozitiv.

Într-adevăr situația era serioasă în momentul în care am ajuns.

Ne sperie foarte tare efectele adverse ale vaccinării, când infecția COVID vine cu o serie de complicații posibile: pierderea gustului sau mirosului pe termen mediu sau lung, probleme de coagulare ale sângelui, miocardite și multe altele.

Îmi mențin părerea că e mai bine și mai simplu să previi decât să tratezi” a scris medicul în descrierea filmului realizat de el.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan

    duminică, 10.10.2021 at 09:36

    Bine ca lumea isi bate p..la de tot ce se intampla azi.Interventie exemplara! Felicitari si sa speram ca cei mai multi se comporta asa cu pacientii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate