Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Un meteorit i-a alertat pe salvamontiștii din Hunedoara și Gorj. Inițial au crezut că este un avion cu probleme tehnice

Publicat

Un meteorit a luminat puternic cerul României, marți noaptea, și i-a alertat pe salvamontiștii din Hunedoara și Gorj. Aceștia au crezut inițial că este vorba despre un avion cu probleme tehnice.

Potrivit Salvamont România, un meteorit a pus în stare de alertă salvamontiștii din Hunedoara și Gorj.

După ce, în zona Lupeni -Uricani, pe cer a fost observată o lumină puternică, cu flacară și zgomot care s-a deplasat în mare viteza către sud, la mica distanță peste creasta masivului Vâlcan, salvamontiștii aflați în tura operativă în bazele Salvamont Hunedoara și Salvamont Gorj au întrat în alertă, prima supoziție fiind un avion cu probleme.

Situația se anunța foarte incertă întrucât nu existau apeluri în Sistemul 112 cu privire la acest eveniment și nici nu era declanșată o alertă de aeronavă cu probleme sau prăbușită.

Informații și imagini ulterioare le-au permis salvamontiștilor să își dea seama că este vorba de un meteorit care a urmat o traiectorie către SSE , pe linia Stănești – Târgu jiu – Tg Cărbunești.

Informații care vor apărea în orele următoare ne vor confirma dacă acesta s-a prăbușit în România sau chiar a avut altitudine și viteza suficienta sa ajungă în Bulgaria sau Serbia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax