Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Un ministru a ațipit în timpul conferinței de presă de la Sibiu a lui Dacian Cioloș. Ce a declarat ulterior

Publicat

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman, a fost surprins cu ochii închiși în timpul conferinței de presă susținută de Dacian Cioloș, la Sibiu.

În imaginile video suprinse de jurnaliști se vede cum ministrul ațipește la un moment dat și încearcă să își susțină capul drept, scrie DC News, citând ziarul local Sibiulinimagini.ro.

YouTube video

La un moment dat, pentru a reuși să rămână cu ochii deschiși, Ciprian Sergiu Teleman a scos telefonul din buzunar, l-a folosit preț de câteva minute, în timp ce co-președintele alianței USR-PLUS răspundea întrebărilor jurnaliștilor prezenți la conferință.

La sfârșitul conferinței, jurnaliștii l-au întrebat pe Ciprian Teleman dacă se simte bine și care este motivul pentru care a ațipit.

„Recunosc, am ațipit! Sunt foarte obosit, deoarece am avut ieri o zi grea, iar în această dimineață m-am trezit de la ora 5”, a spus acesta.

Sursă: DC News, sibiulinimagini.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasili

    sâmbătă, 21.08.2021 at 06:29

    ADEVĂRUL CA VĂ RUPEȚI DE INTERES PT CETĂȚEANUL ROMÂN (adică buzunarul vostru) ȘI ESTE NORMAL SĂ FIȚI OBOSIȚI,voi așa zișii ,,MINIȘTRI” ,CARE VAI MAMA VOASTRĂ DE GUVERNANȚI FĂRĂ NICI UN HABAR DE FUNCȚIA PE CARE O AVEȚI.
    Noroc cu partidul că așa ați mai ieșit și voi în lume.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax