Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Un nou accident în intersecția-problemă de pe șoseaua de centură, la Alba Iulia. Este ”Loterie rusească” să treci pe acolo

Publicat

YouTube video

Un accident rutier s-a produs marți seara pe șoseaua de centură din Alba Iulia, în zona intersecției drumului spre localitatea Drâmbar cu trecerea de cale ferată. Din cauza neacordării de prioritate un autocamion s-a tamponat cu un autoturism, iar în urma impactului mașina a fost aruncată de pe carosabil. 

Potrivit IPJ Alba, un accident rutier s-a produs luni seară în Alba Iulia, la intersecția drumului spre Drâmbar cu șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în care a fost implicat un camion și un automobil.

În urma impactului, aut0mobilul a fost aruncat de pe carosabil. O persoană care acuza dureri de spate a fost transportată la spital.

Cauza tamponării dintre cele două autovehicule ar fi neacordarea de prioritate.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 9 octombrie 2018, în jurul orei 20.30, un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, în direcţia Drâmbar – Alba Iulia, la intersecţia cu şoseaua ocolitoare a municipiului, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare condusă în direcţia Sebeş – Teiuş de un bărbat de 50 de ani, din judeţul Buzău, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

accident soseaua de centura harta

Conducătorii auto care fac naveta între Alba Iulia și Ciugud, au solicitat găsirea unei soluții pentru rezolvarea problemelor de la intersecția cu pricina, deoarece la fiecare drum spre lucru și înapoi spre casă își pun viața în pericol când trec calea ferată.

Pe platformele industriale Alba Iulia – Ciugud lucrează peste 1500 salariați, care fac zilnic naveta, în special de la Alba Iulia. De asemenea foarte mulți salariați de la instituții și firme din Alba Iulia locuiesc în Ciugud sau în localitățile din zonă. Zilnic viața lor este pusă în pericol de neputința autorităților de a rezolva problema acestei intersecții. Șoseaua de centură aparține de CNAIR- director PSD, drumul spre Ciugud aparține de Consiliul Județean (președinte PNL), iar strada Mărășești de administrația din Alba Iulia ( primar PNL). Cele trei instituții nu au reușit până acum să găsească o soluție pentru rezolvarea ”intersecției-problemă”.

În fiecare zi imi risc viața prin trecând cu mașina prin această intersecție. Nu sunt în stare să cadă de acord între ei să facă un giratoriu sau o altă soluție care să rezolva problemele să să reducă accidentele”, ne-a declarat un șofer care face zilnic naveta între Alba Iulia și Ciugud.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mihai

    marți, 09.10.2018 at 22:30

    1. Este spatiu suficient pentru un sens giratoriu (s-a putut face la intrarea in Santimbru)
    2. Se poate semaforiza intersectia, cu coordonare cu semnalele CFR
    3. Se poate inversa prioritatea (vezi Centura Bucuresti), asa incat sensul Drambar-oras sa aibe prioritate

    de 3 ani lucrez in zona si sunt accidente saptamanal aici, au fost accidente mortale si NU SE FACE NIMIC. Au pus niste benzi rezonatoare si indicatoare 50 pe Centura si tot cu 100 km/ora se circula. Noaptea este foarte slab iluminat.
    Este o „loterie ruseasca” sa treci aceasta intersetie. Nu mai zic ca vine iarna si polei….

  2. G dj

    marți, 09.10.2018 at 23:02

    Pai cine ii impiedica sa se asigure inainte de a intra in intersectie?
    Viata si-o pun singuri in pericol cand trec prin intersectia aia, fara o asigurare temeinica in prealabil.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax