Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO : Un soldat al Imperiului a venit din spațiu în piața din Sebeș. Nimic neobișnuit. Cui crezi că-i pasă de-un extraterestru?

Publicat

Ce îi mai poate surprinde pe români? Nimic. Sacrifică porci în fiecare an de Crăciun, se înghesuie la coada din piață pentru un mic la grătar sau stau de povești în mijlocul drumului. Nimic nou, nimic neobișnuit. Nici măcar apariția unui extraterestru care se plimbă liniștit printre ei nu i-ar putea lua prin surprindere pe cetățeni. Prea le-au văzut pe toate. Ce i-ar mai putea mira, speria, impresiona? Nimic!

Dovada stă într-o producție video-pamflet realizată de Eduard Schneider. Îmbrăcat în costum de Stormtrooper sau, mai bine zis, un costum de soldat din seria de filme SF – Războiul Stelelor, acesta se plimbă pe un Segway (o mașină cu două roți și un ghidon), prin piața agroalimentară și pe străzile din Sebeș. Dacă nu ar fi fost costumul prea alb, printre atâtea căciuli negre, soldatul extraterestru ar fi putut trece chiar neobservat de mulțimea preocupată  mai mult de  brânză de oaie sau de cum să „omoare capra vecinului”. Nici copiii nu par mirați sau impresionați de războinic, de parcă ar fi ceva normal să vezi personajele din filme SF umblând nestingherite pe stradă. Parcă-i și vezi spunând: ”Ăsta-i de-a lui Vader, ăla mare, negru, de suflă greu. Da-i băiat bun, nu ca șefu-so”.  Urmăriți filmulețul mai jos:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax