Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO: Un sportiv din Aiud, fără o mână, taie lemne cu drujba pentru persoanele neajutorate

Publicat

YouTube video

Când vrei să ajuți, nimic nu te poate opri să o faci! Un sportiv din Aiud taie lemne cu drujba pentru bătrânii singuri și cu probleme financiare, deși el însuși are o singură mână. Levente Polgar face acest lucru benevol și lansează un apel către cei care pot să ajute și au forță să tragă lemnele din stivă și să le poziționeze. Acțiunea Drujbistu! Batrâni (singuri), orfani în grija bunicilor sau a unui părinte, familie cu mulți copii și nevoiașă, le tai lemnele fără nici un cost! Eu pun benzina, uleiul!” a scris acesta pe contul său de facebook, unde a postat și un video în care lucrează.

”În prag de iarnă, cu o amărâtă de pensie, sau familiile cu mulți copii care abia și-au permis 2-4 metri cubi de lemne la un preț astronomic… au strâns cureaua bieții cât au putut, eu am drujbă, ulei, benzină și dacă vine careva să dea o mână de ajutor aduc și sandvici și apă. Menționez, eu tai personal cu drujba! Haideți să facem și fapte bune!” a scris Levente pe contul său de facebook. Levi, cum îi spun prietenii, este ultramaratonist și este singurul sportiv din lume fără o mână, acceptat la Arctic Ultra, cea mai dură competiție din lume. Pentru a se întreține, acesta lucrează în construcții, la amenajări interioare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax