Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Un strat de ”asfalt electoral” de peste 270.000 de lei, dintr-o comună din Alba se rupe cu mâna. Ce spune primarul

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFXbXgsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


În satul Deal, comuna Câlnic, în prag de alegeri locale o stradă a fost proaspăt asfaltată. Mai exact s-a turnat asfalt pe strada cunoscută de localnici  ca și ”Calea Chietrei”, pe o porțiune de vreo 600 de metri.

Un cititor alba24.ro a trimis un video în care asfaltul proaspăt turnat este atât de maleabil încât poate fi ridicat, rupt, făcut bucăți cu mâna și poți înfinge chiar o nucă în acesta. 

Reporterii alba24.ro l-au contacat pe primarul din Câlnic, Ioan Oancea pentru a afla mai multe detalii despre proaspăta asfaltare.

Ioan Oancea a declarat că asfaltarea a fost făcută la începutul lunii în curs, până în data de 9 septembrie.

Acesta a spus că asfaltul turnat nu este cel final, ci este doar un strat de binder (strat de beton asfaltic folosit ca strat de legătură între fundația unui drum și stratul de uzură) și că săptămâna viitoare va fi turnat și stratul de uzură.

Potrivit primarului, stratul turnat în urmă cu două săptămâni are 5 centimetri grosime.

Mai mult de atât, acesta a zis că toată lucrarea a costat aproximativ 270.000 RON, bani de la Consiliul Județean Alba și că lucrarea a fost realizată de o firmă din Sebeș.

Întrebat de ce a început asfalatarea chiar în luna septembrie, lună în care au loc alegerile locale, Oancea a declarat că doar acum a primit bani de la Consiliul Județean. Acesta a mai susținut că asfaltarea nu are legătură cu alegerile locale ce se defășoară pe 27 septembrie.

Ioan Oancea este primar din partea PNL și candidează pentru un nou mandat la cârma comunei Câlnic.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. primar calnic

    duminică, 20.09.2020 at 22:57

    Daca stratul de asfalt are 5 cm, degetul persoanei respective are cel putin 6 cm ???!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax