Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Un tânăr din Abrud și-a revenit după doi ani în care a fost în comă, în Spania. A fost bătut de membrii unei bande

Publicat

Alexandru Ioniță, din Abrud, avea 23 de ani când a fost bătut crunt de o bandă de tineri, în Spania. În urma agresiunii, tânărul a intrat în comă, iar medicii nu îi dădeau șanse mari de supraviețuire.

Doi ani mai târziu, în 2023, tânărul și-a revenit și a ieșit din comă. Acum, la 25 de ani, face exerciții pentru recuperare.

Cât timp a fost în comă, mama tânărului nu s-a mai despărțit de el niciun moment.

„Ziua în care l-am văzut stând din nou în picioare a fost cea mai fericită zi din viața mea”, a spus femeia citată de publicația El Correo.


Lupta lui Alex nu s-a terminat. Acum reușește să meargă cu ajutorul unui cadru, însă deocamdată nu vorbește și nu mănâncă singur. ”Răspunde” prin ridicarea unui braț sau prin mișcare a capului. Urmează terapie de recuperare.

Alexandru Andrei Ioniţă a plecat din România în Spania în urmă cu aproximativ șapte ani, împreună cu tatăl său, Eugen. Avea o slujbă în construcţii pe care urma să o părăsească pentru un alt loc de muncă pe care îl găsise. Scopul său era să economisească bani şi să-și cumpere un apartament în România, potrivit ziare.com.

Agresiunea

În 25 iulie 2021, Alexandru a fost bătut cu brutalitate de 16 persoane, dintre care opt minori.

Evenimentele au avut loc în jurul orei trei dimineața în timpul unei mega-petreceri care a avut loc într-un parc din zona Jauregiberria, în Amorebieta, potrivit ziarulromanesc.es.

Citește și VIDEO: Un tânăr din Abrud, bătut de membrii bandei de tineri ”Frații Koala” din Spania, în stare gravă. 9 persoane, arestate

Au fost arestate 16 persoane, majoritatea din banda de tineri „Los Koalas”, implicată în multe agresiuni şi alte fapte penale. Șase dintre cei opt minori au fost condamnați de un tribunal pentru minori în decembrie 2022, pentru tentativă de omor calificat.

În cazul altor opt tineri, majori la momentul incidentului, se așteaptă procesul.

Agresorii sunt obligați să îi despăgubească pe Alex și pe părinții săi. Suma este de 821.900 de euro, plus 10.000 de euro fiecărui părinte, mai scrie sursa citată.

foto: captură video Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax