Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Un tânăr din Alba Iulia, stabilit în Germania, a condus 250 de kilometri pentru a vota. În comisie, alt albaiulian

Publicat

Albaiulianii din Diaspora votează, chiar dacă sunt la mii de kilometri de casă. Un tânăr din Alba Iulia, stabilit în Germania, a condus 250 de kilometri pentru a vota. La urne, nu mică i-a fost surpriza să găsească în comisia electorală un alt albaiulian. O altă familie de albaiulieni a votat la Paris. 

Acesta a făcut și un reportaj video în care a arătat secția de vot de la Munchen, altădată locul unor cozi interminabile, și a povestit despre întâlnirea la urne cu un alt albaiulian.”Strada din Munchen unde astăzi se vorbește numai românește”, și-a început acesta relatarea.

Cristian Balosin este din Alba Iulia și locuiește la Fussen, unde are o afacere în turism, respectiv un hostel. Deși este foarte ocupat, a decis să își rupă câteva ore pentru a merge la vot. Sunt aproximativ 250 de kilometri dus întors.

Acesta spune că dacă votul s-ar fi desfășurat cu dificultatea înregistrată la alegerile trecute, nu ar fi avut suficient timp să voteze.

Cei patru membri ai familiei Filimon au fost și ei la vot, la Paris, unde s-au stabilit de mulți ani. Ca de fiecare dată, părinții și-au luat cu ei și cele două fetițe la Ambasada României.

”A fost lejer, s-a votat bine. A fost și o zi frumoasă. Am votat ca de fiecare dată cu gândul la cei de acasă, cu gândul la Alba Iulia, unde vrem să ne întoarcem” a transmis Cristian Filimon.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax