Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Undele de conexiune la internet prin Wi-Fi, identificate de o aplicație mobilă, sub forma unei hărți digitale

Publicat

aplicatie mobil Un inginer programator din Olanda a dezvoltat o aplicație mobilă pentru Ipad care permite vizualizarea semnalului de conexiune la internet prin Wi-Fi pe ecranul tabletei sub forma unei hărți digitale, scrie portalul mashable.com.

Richard Vijgen din Olanda a dezvoltat pentru Ipad aplicația „Architecture of Radio”, care detectează cel mai bun semnal Wi-Fi existent în zona în care se află utilizatorul și poate afișa fluxurile de unde radio sub forma unei hărți digitale, programatorul olandez susținând că aplicația poate recepționa și semnalul radio de la turnurile operatorilor de telefonie mobilă sau de la sateliții de observare.

Pentru moment aplicația nu a fost lansată în spațiul public, urmând să fie lansată în decembrie versiunea pentru dispozitivele care rulează sistemul de operare iOS și la începutul anului 2016 va fi oferită versiunea pentru cei care folosesc sistemul Android.

O versiune fixă a acestei aplicații interactive, care va detecta și nodurile de comunicare, va fi amplasată într-un spațiu de expoziții începând cu luna septembrie — la Centrul pentru Artă și Media din Karlsruhe (Germania).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax