Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Unirea Alba Iulia nu a primit bani de la Consiliul Local. Gabriel Pleşa: „Toată lumea se fereşte de orice contract de asociere”

Publicat

Situaţia echipei Unirea Alba Iulia este departe de a se clarifica.  Consilierii locali ar dori să sprijine echipa, dar vizitele la DNA pe care le-au făcut cei care au finanţat clubul pare să-i sperie.

Consilierul local Gabriel Pleşa a răspuns categoric nu, când a venit vorba de finanţarea clubului. „Aici toată lumea se fereşte de orice contract de asociere”, a declarat Gabriel Pleşa, iar Cornel Sandu a tăiat elanul şefilor albaiulieni, spunând că până la finalizarea procesului nu au nici o şansă de a fi finanţaţi.

Citeşte declaraţiile date de consilierii locali dar şi de preşedintele Mihai Dăscălescu pe SPORT.ALBA24.RO

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. tavi

    miercuri, 30.01.2013 at 10:08

    Ar trebui sa se teama cei care au dus clubul in situatia asta, pe domnul lupu nu il intreaba nimeni de ce a s-a ajuns in aceasta situatie, la ce bani a avut unirea cand era in liga intai si ce pagubos i-a gestionat lupu, numai el stie ce s-a intamplat cu banii…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax