Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO – Universitatea din Alba Iulia și-a primit studenții străini, din programul ERASMUS +: O nouă aventură în fiecare zi

Publicat

studenti erasmus

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a primit 39 de studenți străini care vor studia în următoarele luni la instituția superioară de învățământ din inima Cetății Alba Carolina.

Cei 39 de studenți străini sunt veniți la Universitatea din Alba Iulia prin programul de studiu Erasmus +. Studenții sunt veniți din mai multe țări europene, dar și din afara Europei.

Miercuri, 19 februarie, în amfiteatrul instituției au fost prezenți studenți din Polonia, Turcia, Bulgaria, Grecia, Slovenia, Spania, Bosnia și Herțegovina si Rusia.

Printre ei s-au aflat Klearchos Bazoukas din Grecia și Georgi Vasilev din Bulgaria.

Klearchos Bazoukas, studentul din Grecia care vrea să cunoască viața pe cont propriu la Alba Iulia

Klearchos a ales să vină prin programul Erasmus + în Alba iulia, deoarece își dorește să devină independent. Acasă, în Grecia locuiește alături de părinții săi și vrea să vadă ce înseamnă viața pe cont propriu. O viață de student în care vrea să se descurce singur din punct de vedere financiar ajutat de bursa Erasmus.

De asemenea în perioada în care vă studia la Universitatea din Alba Iulia, tânărul din Grecia își dorește să cunoască cât mai mulți oameni și să lege prietenii.

Georgi Vasilev, tânărul din Bulgaria, îndrăgostit de Alba Iulia

Georgi studiază limba română și engleză. Nu este la prima experiență internațională la Alba Iulia. Vara trecută a mai fost beneficiarul unei burse Erasmus + și a fost atât de impresionat de Alba Iulia încât a hotărât să revină la Universitatea ”1 Decembrie 1918”.

Tânărul a fost impresionat de frumusețea orașului, de Transilvania, dar mai ales de buna primire și relaționare cu reprezentanții Biroului de Relații Internaționale al Universității din Alba Iulia.

În doar câteva cuvinte, Georgi a descris cel mai bine ce înseamnă Erasmus: o aventură în fiecare zi.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax