Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Unul dintre cei mai cunoscuți dealeri de droguri din Alba, Dragonu, interviu din închisoare. Despre fapte comise și familie

Publicat

George Dura, cunoscut ca ”Dragonu” pe străzile din Alba Iulia, a vorbit despre viața din închisoare, faptele comise și familia de acasă, în emisiunea ”Condamnații”, cu Adriana Stoicescu, la B1.

”Este destul de greu (la închisoare – n.r.), fiind departe de familie, prieteni, anturajul pe care-l aveai afară, lucrurile pe care le făceai afară. Ești rupt de lumea în care ai trăit”, spune George Dura.

Acesta mărturisește că a ajuns pentru prima dată la închisoare, la vârsta de 20 de ani. A stat patru ani după gratii atunci.

”Fiind un tip mai sportiv, aveam un anturaj de prieteni, ne băteam, am avut fel de fel de altercații. După care am avut o mică contră cu decanul meu de facultate, pe care l-am lovit. Am ajuns la pușcărie”, mai spune Dura.

Recunoaște că să ajungă atunci la închisoare a fost ”un pic șocant”.

YouTube video

George Dura spune este antrenor de taekwondo și kickboxing.

De ce a ajuns traficant de droguri

”Momentan sunt condamnat pentru droguri. Sistemul la noi, în sine, nu m-a ajutat cu nimic. Am fost pe cele mai înalte trepte ale podiumului, am câștigat numeroase premii, în țară și afară. Sportul, ministrul Sportului, să zic așa, nu m-a ajutat cu nimic, nici bani, nici ajutor, nimic. Atunci a trebuit să fac alte lucruri ca să mă întrețin, să am bani, să mă îmbrac, să mănânc, mi-am întemeiat  familie. (…) a trebuit să fac și lucruri ilegale”, spune Dura.

”Am vândut droguri circa patru ani de zile. Tot timpu eram în gardă, trăiam cu frica că vine, mă ia. Am avut o perioadă în care am renunțat, mi-am deschis sala (de sport). Nu a mers, la noi sportul este foarte slab plătit. Au intervenit cheltuielile, gaz, curent, copil și a trebuit să mă reapuc”, mărturisește George Dura.

Pedeapsa. Detalii din acheta DIICOT

George Dura la peste 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri și camătă.

DIICOT comunica, la momentul perchezițiilor din octombrie 2020 că ”inculpatul, ajutat de alte persoane, a comercializat în perioada 2018 – 2020 cannabis şi substanţe psihoactive către consumatorii de pe raza municipiului Alba Iulia, cu sume cuprinse între de 50 şi 100 de lei/gram. Tranzacţiile au avut loc în zona unor localuri, cu ocazia petrecerilor ce au avut loc acolo, dar şi în zona imobilului în care inculpatul locuieşte, numărul acestora fiind atât de mare încât inculpatul a ajuns să fie cunoscut în rândul consumatorilor ca principalul furnizor de substanţe psihoactive de pe raza municipiului Alba Iulia”.

Anchetatorii au reținut 600 de acte materiale de vânzare de cannabis şi etnobotanice.

De asemenea, în cazul său a mai fost reținută infracțiunea de camătă. Procurorii notau că dădea cu camătă sume între 2000 și 4000 de lei. Pentru 2000 de lei împrumutați, cerea înapoi 2500 de lei, iar pe două luni, 3000 de lei.

Dura a fost implicat și în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”.

foto: captură video Youtube B1

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 22.10.2023 at 20:58

    Cam puţin, după câte a făcut .

  2. dolfi

    duminică, 22.10.2023 at 23:00

    @Pilu. Putin… dar poate a luat asa putin sa nu „ciripeasca” nume de beizadele sau de „mahari” care au si alte perversiuni ca preferinte dupa… droguri.

  3. Pamfil

    luni, 23.10.2023 at 10:14

    io i-as fi dat 12 de ani munca silnica, sa inteleaga ce e munca. Altii de ce pot munci cinstit? El a distrus familii si vieti si acuma bine mersi vrea sa scape ieftin, ca e „smecher”.
    Ghiciti ce va face dupa ce iese de acolo?

  4. Popa

    luni, 23.10.2023 at 23:04

    Sunteti total pe langa subiect cu comentariile voastre. Cerea mai putini bani ca IFN urile in primul rand, nu a bagat la nimeni droguri pe gat, mai taceti in plm de incuiati. Se duce generatia voastra, vin altele mai tolerante

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax