Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO UPDATE: Circulaţie îngreunată pe DN1, la limita judeţelor Alba şi Cluj, din cauza unui TIR răsturnat pe şosea. Rute ocolitoare

Publicat

trafic DN1 Alba Cluj circulatie coloana Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că luni, începând cu ora 11.00, pe DN1, între Turda şi Aiud, în judeţul Cluj, la limita cu judeţul Alba, traficul rutier a fost întrerupt, la kilometrul 433+400 de metri, zona Moldoveneşti.

Un TIR s-a răsturnat pe şosea, după ce a derapat pe carosabilul umed.

Până la reluarea circulaţiei, şoferii pot folosi rutele ocolitoare (în ambele sensuri):

– DJ107F Unirea – Lunca Mureşului – DN15 Luncani – Luna – A3 – intersecţie cu DN1

– DJ107F Unirea – Lunca Mureşului – DN15 Luncani – Luna – Câmpia Turzii – Turda.

UPDATE: Potrivit IPJ Cluj, este vorba despre un autotren care circula pe DN1 dinspre Turda spre Alba Iulia. Şoferul TIR-ului, un bărbat de 43 de ani din Sibiu, a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj, s-a izbit de acostament şi a revenit pe şosea, unde s-a oprit transversal pe carosabil, blocând ambele sensuri de mers.

Circulaţia este blocată în continuare (ora 12.00), până la îndepărtarea autovehiculului de pe şosea. Şoferul a fost rănit uşor.

UPDATE 1: Potrivit Infotrafic, începând cu ora 12.40, pe DN1, în judeţul Cluj, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti.

Revenim cu amănunte.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax