Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Urmărire ca în filme la Sibiu: o fată de 16 ani, aflată la volanul unui SUV, a încercat să fugă de polițiști. Ce a pățit

Publicat

sursa foto: captură Ziua Online

Urmărire ca în filme la Sibiu: o fată în vârstă de 16 ani s-a ales cu dosar penal după ce, în cursul nopţii de miercuri spre joi, s-a urcat la volanul unui SUV şi a condus în viteză pe câteva străzi din municipiul Sibiu.

Minora a refuzat să oprească mașina la semnalele poliţiştilor, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea acesteia. După câteva minute, fata a abandonat mașina și a încercat să fugă, însă a fost prinsă de către polițiști. 

Potrivit IPJ Sibiu, la data de 4 ianuarie, în jurul orei 00:20, în municipiul Sibiu, pe strada Nicolae Iorga, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat conducătoarei unui autoturism, însă aceasta şi-a continuat deplasarea până pe strada Aleea Biruinţei, unde poliţiştii au blocat şi oprit autoturismul în cauză.

Persoana aflată la volan a abandonat autoturismul şi a încercat să fugă, dar a fost prinsă de către poliţişti în scurt timp.

„Din verificările efectuate s-a constatat că este vorba despre o minoră în vârstă de 16 ani, din municipiul Sibiu, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au precizat reprezentanţii IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Un cetățean curios.

    joi, 04.01.2024 at 13:35

    Și totuși, nu am aflat ce au pățit minorele. Conducerea unui autovehicul fără a avea permis de conducere, se lasă cu dosar penal.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax