Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Urs alungat de câinii unei pensiuni din Poarta Raiului. Remy și Martin, însoțitori de nădejde ai turiștilor, la Șureanu

Publicat

Natura poate fi spectaculoasă în orice moment al zilei, sau al anului. Spre exemplu la Șureau în aceste zile, pe crestele munților încă mai este zăpadă. 

De asemenea animalele sălbatice pot fi văzute cu ușurință. 

Este și cazul unui urs, care a fost filmat de cei de la Pensiunea Poarta Raiului. Animalul a fost surprins, în golul alpin dintre Aușel și Vârful lui Pătru.

Ursul a fost gonit foarte rapid de doi dintre câinii care își fac veacul la pensiune.


”Remy și Martin încep să se acomodeze. Ieri au fugărit un urs.  Când mai ieșiti la plimbare bazați-vă pe ei”, au scris cei de la Poarta Raiului.

De altfel câinii pensiunii sunt cunoscuți în zonă pentru faptul că îi însoțesc pe clienții care se cazează la Porta Raiului, în drumeții.

Aceștia parcurg alături de turiști distanțe de kilometri buni, chiar și de la cabană până la Lacul Iezer, sau chiar mai sus, pe vârfurile munților.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax