Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: URZEALA TRONULUI în PSD Alba. Un nou episod: Damian și Florea contestă decizia de excludere din partid! Surse: și alții sunt vizați!

Publicat

gheorghe damian 1 Primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, exclus vineri din PSD consideră nestatutară decizia Comitetului Executiv județean al partidului și spune că o va contesta, deși încă nu a primit nici o informare oficială pe această temă. „O să depun contestație pentru că eu chiar cred în valorile democratice ale acestui partid, iar democrația trebuie să își spună cuvântul. Mă consider un om drept, un om cinstit, un om care nu s-a dus în PSD din interese personale sau de grup ci m-am dus acolo să aduc plus-valoare” a spus, vizibil marcat, Damian.

Acesta a adăugat că de vineri a primit mii de mesaje de susținere de la nivel local, dar și din țară, de la colegi de partid și de la alți primari. Gheorghe Damian a negat principala acuzație care i s-a adus în interiorul PSD, respectiv aceea că a obținut mai multe voturi pentru lista de la Senat a partidului, pe care se afla Daniel Breaz, decât pentru cea de la Camera Deputaților, pe care se afla președintele Ioan Dîrzu dar și însuși Gheorghe Damian. „Te umflă râsul. Cum puteam să mă duc în teritoriu și să-i spun alegătorului: votați lista de la Senat dar nu votați lista de la Camera Deputaților pe care mă regăsesc eu. Este aberant!” a adăugat Damian.

ioan florea Consilierul județean Ioan Florea, exclus și el vineri seară, a precizat că decizia a fost “o surprindere totală”, atât pentru el, cât şi pentru primarul Gheorghe Damian, “mai ales că nu am fost invitaţi la şedinţă”. “Vreau să mulţumesc colegilor care nu au votat excluderea noastră, dar şi celorlalţi, care au votat-o. Consider că aveau puţine cunoştinţe despre activitatea noastră”, a spus Florea. Acesta a precizat că “eu şi familia mea am fost şi suntem social-democraţi, indiferent ce se va întâmpla în continuare. Nu vreau să ies din PSD pe uşa din dos, aşa că voi contesta decizia, când o voi primi, la forurile de partid şi în justiţie. Mă întreb, retoric: oare faptul că sunt prieten cu senatorul Daniel Breaz este un delict?” Ioan Florea este membru PSD din 1996, având funcţia de vicepreşedinte de mai multe ori, în această perioadă.

YouTube video

Se pare că la ședința de vineri au participat aproximativ 45-50 de social democrați care au aflat cu surprindere, abia în timpul ședinței, ce trebuie să voteze. Cu toate acestea, majoritatea a hotărât excluderea celor doi. Surse din cadrul PSD au declarat pentru alba24.ro că mai sunt vizați și alții de viitoare excluderi. Printre aceștia, se vorbește de consilierii județeni Lucian Prodan și Corneliu Mureșan.

Contactat de alba24.ro, Liviu Dragnea nu a oferit încă nici o explicație cu privire la cele petrecute în județul Alba.

Citește și EDITORIAL : PSD Alba a activat CODUL ROȘU de TRĂDARE. Blitzkrieg-ul stupid care anunță începutul sfârșitului

Citește și DECIZIE ȘOC în PSD Alba: Cel mai performant primar, Gheorghe Damian și directorul Poștei – EXCLUȘI din partid. Senatorul Breaz, atenționat!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. buzaianu neculai

    luni, 16.01.2017 at 14:20

    ALO!!!!! Organizatie-recunoaste cand ai gresit 1)cand a fost propus vicepresedite si candidat la camera pe un posibil loc egigibil? 2)cand l-ati suspendat pe primarul Damian? -o data ati gresit pentru ca sunt masuri contrare!!1… Chiar daca Damian nu dorea sa renunte la primaria CIUGUD – CEI DUSI CU PLUTA POT CREDE CA ISI FACE SINGUR IN CAMPANIE ANTIRECLAMA!!!!!!!!!! Romanul mai are o vorba inteleapta—–va rad si curcile!!!!!!!!!!!!

  2. Votantul

    luni, 16.01.2017 at 18:05

    Nu fiti suparati, dragilor! Veti castiga si mai mult in popularitate, iar cei care v-au apreciat pana acum, o vor face si mai cu sarg de acum incolo. In legatura cu Darzu, ar trebui sa vada ca voturile le-a adus, in principal. Breaz, nicidecum el. Caracatita rosie incepe sa-si piarda tentaculele lipicioase….

  3. Marius

    luni, 16.01.2017 at 22:52

    Nu ma mir ca psd-ul din Alba nu reuseste sa „cucereasca” judetul niciodata. Acum, pana la alegerile urmatoare ar fi avut o sansa cu Damian. Dar s-a dus. Mari bolovani.

    Ps: domnu’ Dirzu, ce geaca misto ati avut in campanie. Cu Nike. Pun pariu ca si treningul era de firma. Aloo unde va credeati? La nunta in Oltenia? :)))
    Aloo!!! Domnu’ dumneavoastra sunteti … portarul partidului sau …. „shefu’ la partid” ?

    Pt cei care nu inteleg, admirati-l pe acest domn pe pagina lor de facebook.

  4. MARIANA

    marți, 17.01.2017 at 08:35

    Dl Darzu trebuie sa lase PSD-ul in pace ! Cu el in frunte niciodata PDS Alba nu va face pasi inainte. Nu are vana de politician si nici nu inspira incredere . Este un om slab care a ajuns ( conjuctural) in functiile pe care le detine. Este momentul pentru noua generatie, asa cum spune de fiecare data Presedintele Partidului !

  5. rosca

    marți, 17.01.2017 at 11:18

    Tradatorului, de tradare ii este frica. A distrus partidul si ii e frica sa nu se descopere. Geaba esti darz, daca nu esti breaz !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax