Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Va candida sau nu Gheorghe Damian pentru Primăria Alba Iulia? Răspunsul primarului din Ciugud

Publicat

YouTube video

De câțiva ani se tot vehiculează o posibilă candidatură a lui Gheorghe Damian la Primăria Alba Iulia. Acest lucru era destul de greu de imaginat în condițiile în care Mircea Hava ar fi fost dispus să conducă în continuare primăria. Acum, că Hava și-a anunțat intenția de a pleca la Bruxelles, o posibilă candidatură a lui Damian la Alba Iulia pare să fie tot mai dorită, cel puțin așa arată sondajele care îl poziționează ca lider detașat în preferințele oamenilor.

Primarul Gheorghe Damian a fost întrebat, din nou, despre o posibilă candidatură la Alba Iulia, iar răspunsul oferit de acesta a fost unul mai degrabă diplomatic, fară să nege însă posibilitatea unei candidaturi.

Primarul celei mai bogate comune din România spune că se simte măgulit de valul de mesaje și de faptul că oamenii îl opresc pe stradă și îl roagă sa candideze, însă timpul le va rezolva pe toate.

„Am văzut și eu sondajele din presă, am văzut reacțiile din media, sincer mă măgulesc aprecierile, de care mă bucur. Notorietatea Ciugudului și rezultatele pe care le-am avut aici probabil că mă plasează într-un loc fruntaș în sondaje. Aș vrea ca pe această cale să le mulțumesc celor care îmi trimit mesaje de încurajare, celor care mi-au scris și care mă opresc pe stradă și mă roagă să vin să candidez la Alba Iulia, însă o să vă spun că deocamdată eu sunt primarul Ciugudului, că la momentul acesta Alba Iulia are un primar, că eu mai am încă multe proiecte de rezolvat la Ciugud și nu pot să-i dezamăgesc pe cei care mi-au dat votul de încredere și că probabil timpul le va rezolva pe toate”, a declarat primarul Gheorghe Damian.

În ultimul sondaj realizat de Alba24,  în care oamenii au fost întrebați „Pe cine ai vota primar al Municipiului Alba Iulia, dacă mâine ar avea loc alegeri pentru această funcție?”, Gheorghe Damian ocupă primul loc cu un procent de 27%, adică 1.314 de voturi din totalul de 4809 câte s-au adunat până la această oră.

VEZI: SONDAJ Alba24: Pe cine preferați în funcția de primar al municipiului Alba Iulia, după plecarea lui Hava la Bruxelles?

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax