Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Vasile Goța, directorul executiv Elis Pavaje, desemnat „Antreprenorul Anului 2022” în cadrul galei „Campioni în Business”

Publicat

Vasile Goța, cel care conduce alături de fratele său compania Elis Pavaje din Alba, a fost desemnat Antreprenorul Anului 2022, în cadrul galei „Campioni în Business”. Evenimentul desfășurat miercuri seara a fost dedicat angreprenorilor români vizionari și a premiat cele mai performante companii din țară. 

Reamintim faptul că un alt antrepenor din județul Alba a primit, în anul 2015, titlul de Antreprenorul Anului. Este vorba despre Raul Ciurtin de la Albalact.

În cadrul galei desfășurate pe 15 martie 2023, un proiect derulat de Enterprise Investors, Raiffeisen Bank şi PwC România, a fost acordat premiul Antreprenorul Anului, câte trei premii Cam­pioni în Business pentru fiecare re­giune – Muntenia, Transilvania şi Moldo­va. De asemenea, au fost acordate premii pentru categoriile Rising Star, Transformare verde şi Extindere regio­nală.

„Sunt onorat să primesc un premiu cu aşa greutate şi să intru într-un club aşa de select. (…) Povestea Elis Pavaje a început în 1991, compania a fost fondată de tatăl nostru. La momentul acesta este condusă de mine şi fratele meu.

Pe scurt, am realizat în aceşti ani 5 fabrici de producție la nivel naţional, o divizie care se ocupă cu construcţia de drumuri, plat­for­me industriale care acționează pe tot teritoriul României. Producem aproximativ 20.000 mp zilnic și sperăm ca planurile de viitor să fie şi mai măreţe și să crească în acelaşi ritm de până acum”, a spus Vasile Goța.

sursa: zf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. RICA

    duminică, 19.03.2023 at 02:41

    inflatie ?
    ce inflatie ?
    30.000 lei/ luna + ?
    ca si doctorii 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax