Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Vicepreședintele PNL Alba, Simion Crețu a dat „Testul de sinceritate” la Alba24

Publicat

Vicepreşedintele PNL Alba, Simion Creţu, directorul ADR Centru a dat „Testul de Sinceritate” la Alba 24. A răspuns întrebărilor adresate de moderatorul Dan Lungu, dar şi celor formulate de opozanţii politici şi cititori.

Simion Creţu a prezentat modul în care a reuşit să reziste în funcţia de conducere a Agenţiei Regionale de Dezvoltare Centru, de ce s-a implicat în politică şi cum vede importanţa politicii în activitatea din domeniile de interes pentru societate.

De asemenea, Simion Creţu s-a referit la listele cu candidaţii USL Alba la alegerile locale, a răspuns unor întrebări legate de relaţia de colaborare între partidele din cadrul alianţei (PNL şi PSD) şi a dezvăluit funcţia pe doreşte să o câştige la nivel local.

Vicepreşedintele PNL Alba a făcut precizări privind negocieri politice înaintea alegerilor şi a oferit  soluţii pentru dezvoltarea economică a judeţului.

Vă invităm să vedeţi cum a răspuns Simion Creţu întrebărilor din „Testul de sinceritate” Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax