Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Vicepremierul Vasile Dîncu la Alba Iulia. „Cuvântul de ordine anul viitor va fi schimbarea”

Publicat

vasile dancu Prezent la Alba Iulia pentru a celebra Ziua Națională a României, vicepremierul Vasile Dîncu a vorbit despre proiectul cel mai important pe care îl are Guvernul Cioloș. El a spus că este nevoie de mai multă solidaritate îndreptată spre reconstrucția României. Dâncu a spus că anul viitor cuvântul de ordine este schimbarea. 

„La Alba Iulia venim să celebrăm unirea, să ne aducem aminte de strămoși, să ne întânlim cu istoria. Gândul cu care am venit astăzi este să legăm istoria unirii de viitor, într-un moment în care românii și-au pierdut încrederea în cele mai importante instituții, și-au pierdut încrederea chiar și în ei însăși, noi încercăm să transmitem un mesaj de construcție. Cred că este nevoie ca anul viitor să fie un an al refacerii al proiectului România, un proiect econmic, un prooiect social, un proiect care să refacă medanismele de solidaritate dintre oameni să refacă încrederea oamenilor în instituții. Cred că este important ca să conlucrăm cu toții la nașterea acestui proiect al României. Cred că în 25 de ani am construit mai degrabă prin conflict. În momentul acesta trebuie să recostruim societatea”.

El a mai spus că sunt multe proiecte bune care s-au făcut, dar nu a existat consensul ca proiectele să fie puse într-un singur cadru și să primească încrederea oamenilor și a celor care lucrează la ele.

„Încercăm să refundamentăm o concepție despre un stat modern, inteligent, un stat care să ne coste mai puțin, care să ofere cetăținilor cu adevărat serviciile pe care le merită și pe care le primesc” a spus acesta.

Vicepremierul a mai declarat că se încearcă un proiect de reindustrializare a României în funcție de resursele existente.

„În aceste zile este sărbătoare, este importat să ne gândim la trecut, pentru că este un moment de rememorare a istoriei, dar este mai important să ne gândim la prezent și la viitor. Încercăm anul viitor să transmitem populației încredere, să cerem tuturor să își asume responsabilitatea schimbării. Cuvântul de ordine anul viitor va fi schimbarea”, a mai declarat Vasile Dîncu.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax