Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO UPDATE: Vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, reclamă nereguli în campania electorală. Promovare politică pe banii statului, la Ocoliş

Publicat

masina DSV Se încing spiritele, pe ultima sută de metri din campania electorală. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman (PNL) a sesizat nereguli la Ocoliş. Susţine că în acest caz va fi depusă plângere penală pentru abuz în serviciu.

“Aşa înţelege PSD Alba să își facă campanie electorală! De doua zile, candidatul PSD la Ocoliş, Şerban Ştefan, umblă în maşină cu doi inspectori ai Direcției Sanitar-Veterinare Alba, pe cheltuiala statului, pentru a face presiuni si amenințări impotriva primarului în funcție!

Vom depune plângere penală pentru abuz în serviciu! Nu este primul exemplu de folosire ilegală a instituțiilor statului în campania electorala! Doamna inspector şcolar general Marcela Dărămuş amenință profesorii! Toţi vor răspunde pentru aceste încălcări grave ale legii!”, transmite Florin Roman, pe reţeaua de socializare.

UPDATE: După publicarea acestei ştiri, reprezentanţii DSVSA Alba au transmis următoarele precizări:

„Prezența inspectorilor din cadrul DSVSA Alba în zilele de 1-2 iunie în comuna Ocoliș este ca urmare a unei petiții înregistrate sub nr. 9151/23.05.2015 venite din partea unui număr de patru cetățeni din com Ocoliș.

În conformitate cu prevedirile Ordonantei 27/2002, inspectorii au obligația de a verifica în teritoriu aspectele sesizate de către petiționari. Sesizarea a avut ca scop verificarea activităţii medicului veterinar concesionar din comună.

DSVSA Alba nu este implicată sub nici o formă în campania electorală sau în susţinerea unui partid politic”.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax