Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Victor Florea, tânărul din Alba Iulia care vrea ”să aterizeze” în Consiliul Local. Conferință în bazinul fostului ștrand

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFWNlQsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Paul Victor Florea, un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia, vrea ”să aterizeze” în Consiliul Local Alba Iulia.

Spunem să ”aterizeze” deoarece anunțul de candidatură pentru un post de consilier local a fost însoțit de o fotografie în care apărea în picaj liber, după o săritură din avion cu parașuta. 

Victor candidează din poziția de independent. Prima conferință de presă pe care a susținut-o a fost chiar în bazinul fostului ștrand din Alba Iulia – ”un simbol al neputinței administrației locale”, potrivit acestuia.

Tânărul din Alba Iulia nu are experiență politică, însă vrea să schimbe câteva lucruri în administrația locală.

Singura experiență pe care o are până acum este cea a voluntariatului și antreprenoriatului. Victor a spus că și-a început ”cariera” de voluntar încă din școala generală, apoi a continuat la liceu, iar în timpul facultății la Cluj-Napoca a făcut parte din AIESEC.

De asemenea, a spus că un alt aspect care l-a determinat să candideze pentru funcția de consilier local a fost experiența în America prin Work and Travel.

Acolo a putut să compare nivelul de civilizație din SUA, cu cel din România.

Dacă ajunge consilier local, își propune să militeze pentru refacerea stadionului din Alba Iulia sau pentru noi piste de bicicliști prin oraș.

Întrebat de reporterul alba24.ro de ce candidează ca independent și nu a intrat într-un partid politic, Victor a declarat că a fost la discuții cu majoritatea partidelor județene și că a primit oferte pentru a candida pe listele lor, însă le-a refuzat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax