Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Victor Negrescu, Natalia Intotero și ministrul Radu Oprea la ”Testul de Sinceritate” de la Alba24

Publicat

YouTube video

Doi foști ministri și un ministru în funcție au fost prezenți la emisiunea ”Testul de Sinceritate” de la Alba24, emisiune realizată și moderată de jurnalistul Dan Lungu. Victor Negrescu – fost ministru al Afacerilor Europene, Natalia Intotero – fost ministru al Românilor de Pretutindeni- ambii candidați la Parlamentul European și Ștefan Radu Oprea, ministrul mediului de afaceri, comerț și anteprenoriat au vorbit despre  alegerile europarlamentare, summitul de la Sibiu, noutățile din programele guvernului prin care se urmărește finanțarea mediului de afaceri. Nu au lipsit nici criticile la adresa candidaților opoziției.

”Uitați-vă pe listele lor. Unde sunt doamnele? Unde este cota de gen despre care tot au povestit? a întrebat Ministrul Radu Oprea, după care a lansat și un atac la adresa primarilor Mircea Hava și Gheorghe Falcă care au fost criticați pentru că s-au înscris pe listele de candidați la alegerile europarlamentare fără a-și da demisia din funcțiile lor, în timp ce pe listele PSD sunt candidați care și-au dat demisia din guvern .

”Așa cum Natalia Intortero și Rovana Plumb și-au dat demisia din guvern pentru a putea reprezenta corect, pentru a nu minți, pentru a arăta cetățenilor României că atunci când ne-am propus un lucru, îl facem bine și îl ducem până la capăt. Ceilalți, într-o mare majoritate sunt primari. Oare vor pleca sau nu cumva mint electoratul?” a spus Radu Oprea.

Victor Negrescu a lansat și el un atac la adresa candidaților PNL Gheorghe Falcă și Mircea Hava care nu și-au dat demisia din funcțiile de primari pentru a candida la Parlamentul European.

” Dacă vrei să mergi în parlamentul european și acesta este obiectivul să îi reprezinți pe români la nivelul legislativului european, atunci trebuie să arăți lucrul acesta. Adică dacă ești primar, trebuie să îți dai demisia și să mergi în campanie. Trebuie să spui oamenilor că mergi acolo. Miniștrii noștri și-au dat demisia și spun oamenilor că vor să meargă în Parlamentul European”.

”Parlamentul European nu trebuie să fie un cimitir al elefanților. A iesit deja oficial la pensie (Mircea Hava n.r.) și când spune că merge mai departe la Bruxelles e o problemă în sensul acesta”, a declarat Negrescu.

„E important să trimiți la Bruxelles oameni potriviți la locul potrivit, oameni care se pricep la domeniul acesta al reprezentării externe, al afacerilor europene. Nu poți să iei pe cineva de la primărie, sau de nu mai știu eu unde, și îl trimiți mâine acolo la Bruxelles, poate eventual la pensie. Trebuie să trimiți oameni care pot să facă treabă pentru țară, oameni cu elan și cu dorința să facă lucruri pentru țară” a declarat Victor Negrescu la Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax