Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO Victor Negrescu: PSD are prima șansă să câștige alegerile pentru Primăria Alba Iulia. A evitat subiectul Gabriel Pleșa

Publicat

Noul președinte al PSD Alba consideră că social democrații au prima șansă în a câștiga alegerile locale în 2024, pentru Primăria Alba Iulia.

Declarația europarlamentarului Victor Negrescu a fost făcută în studioul alba24.ro.

Chiar dacă au rămas singurul partid politic la nivel local care nu are încă un candidat desemnat pentru primăria Alba Iulia, Negrescu a făcut o serie de declarații.

Mai exact, PSD Alba Iulia a rămas fără candidat pentru funcția de primar, după ce senatorul Călin Matieș a plecat la AUR.


Negrescu a dat de înțeles că plecarea acestuia nu a afectat partidul și că social democrații vor avea un candidat pentru primăria Alba Iulia. Mai mult de atât, acesta a evitat să răspundă dacă actual primar Pleșa ar mai fi o opțiune, sau nu pentru a candida din partea PSD, în 2024.

Ce spune Negrescu

„Au venit mulți oameni alături de noi. Am reușit să îi readucem și pe cei mai vechi, cu experiență și această abordare echilibrată sperăm să ducă le efectul scontat și PSD să devină o forță credibilă și puternică în Alba.

Suntem și principala forță de opoziție locală în județul Alba și cred că putem spera să devenim principala forță dacă facem acest lucru într-o manieră coerentă”, a declarat eurodeputatul.

Când ar urma să fie anunțat candidatul pentru Primăria Alba Iulia

Când reporterul alba24.ro a afirmata că PSD a rămas fără candiat pentru Primăria Alba Iulia, Victor Negrescu a spus că:

”Credeți că am rămas fără candidat? Eu cred că PSD are prima șansă să câștige alegerile inclusiv pe municipiul Alba Iulia. Până la finalul lunii martie, toți candidații noștri o să fie prezentați public și cred că ne așteaptă surprize plăcute care vor da șansa ca PSD să redevină o forță”, a spus eurodeputatul.

A evitat un răspuns legat de Gabriel Pleșa

Întrebat dacă actualul primar din partea USR ar mai putea candida din partea PSD, Victor Negrescu a evitat să dea un răspuns concret.

Acesta a declarat că: ”Eu cred că împreună cu colegii mei vom lua cea mai bună decizie pentru comunitate și pentru modul în care PSD privește dezvoltarea cooerentă a județului și a municipiului”.

Actualul primar al municipiului Gabriel Pleșa a fost curtat de toate partidele pentru o viitoare candidatură la alegerile din 2024. Inclusiv cei de la PSD i-au făcut o ofertă lui Pleșa pentru a merge la alegerile locale din partea social democraților.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    luni, 04.12.2023 at 13:07

    Dacă nu îl luaţi pe Pleşa, nu văd ce candidat de la PSD va lua cel mult 10% ? Că nu aveţi material corespunzător.

  2. Unul

    luni, 04.12.2023 at 14:02

    Daaaaaaa. Cu actualul primar Pleșa pesedimea o să umfle în pompe până ce bășica roșie, de entuziasm, vezi bine, o să se apuce de astupat multele gropane din oraș și o să fie bine ca să nu fie rău. Din păcate, pentru ei și el, adică pesedime și Pleșa, mutarea asta de tarabă și clopotniță o să conteze fix ca o compresă la piciorul de lemn, al urbei, firește

  3. gelu stoian

    luni, 04.12.2023 at 18:33

    Vrabia ( tovarasul negrescu ) malai viseaza !!!!!

  4. Marcel

    marți, 05.12.2023 at 11:03

    Negrescule 10% maxim luati

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax