Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: VICTORIE istorică pentru aiudeanul Benjamin Adegbuyi: L-a făcut KO pe marocanul Badr Hari, în gala de kickbox Glory 76

Publicat

YouTube video

Luptătorul de kickbox crescut în Aiud, Benjamin Adegbuyi, a obținut o victorie istorică în fața marocanului Badr Hari, în main event-ul galei de kickbox, Glory 76, desfășurată sâmbătă seara. 

Marocanul Badr Hari a început meciul în forță aruncând înspre Adegbuyi multe lovituri la corp. Prima repriză a fost câștigată de Hari.

În repriza a doua luptătorul român a reușit să puncteze dar în ultimul minut a fost trimis la podea de Hari, fiind și numărat.

Însă, în ultima repriză, Adegbuyi, a avut o revenire suprinzătoare și imediat după gongul de start a reușit să în trimită la podea pe Hari, printr-o directă încasată în plină figură de marocan, și printr-o lovitură de picior. Hari a căzut la podea, iar abitrul a oprit meciul.

În acest fel, Benjamin Adegbuyi a reușit o victorie istorică obținută prin KO în fața marocanului Hari. Acum după victoria din această seara, Adegbuyi are șansa de a lupta pentru centura Glory la categoria grea.

sursă foto: Facebook Glory

sursă video: cont Youtube

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tux

    duminică, 20.12.2020 at 13:27

    Mulțumim alba24.ro pentru înregistrare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax