Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Victorie pentru luptătorul de kickbox din Alba Iulia, Paul Tolas, în gala Prometheus. Și-a dominat trei reprize adversarul

Publicat

Paul Tolas, luptătorul de kickbox din Alba Iulia a obținut o victorie spectaculoasă în gala Prometheus. Paul și-a dominat adversarul timp de trei reprize. Paul a luptat în cadrul galei profesioniste de kickbox ce a avut loc joi, 1 septembrie la Dej. 

Fără nici o emoție și foarte hotârăt Paul a urcat în ringul de lupte. Alături de el au stat la colțul ringului antrenorul clubului Revolution Academy Alba Iulia, Alin Moldovan, preparatorul fizic, Lucian Nicolaescu, dar și partenerii săi de antrenament Cătălin Bera și Tudor Ianoș.

Paul a început hotărât meciul și în prima repriză și-a trimis adversarul la podea cu o lovitură scurtă de stânga. Apoi, antrenamentele și-au spus cuvântul. Sportivul din Alba Iulia a controlat meciul în toate reprizele.

La sfârștiul celor trei runde, decizia a fost unanimă pentru sportivul din Alba Iulia, Paul Tolas care și-a adjudecat prima victorie la profesioniști.

În aceeași gală au luptat și sportivii din Alba, Ovidiu Hațegan și Paul Cucerzan.

Ovidiu Hațegan a luptat în piramida greilor, cu un adversar puternic, iar după trei reprize, adversarul său puternic a fost declarat câștigător la puncte.

Ovidiu a luptat din partea clubului de arte marțiale din Cluj Napoca, Tengu.

Paul Cucerzan din Blaj a luptat timp de două reprize, însă în repriza secundă a pierdut meciul în fața adversarului.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax