Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Viorel Coman și Florin Crișan, candidații Partidului Mișcarea Populară pentru primăriile Sebeș și Zlatna

Publicat

candidati mp Partidul Mișcarea Populară aduce în față nume noi care vor intra în cursa electorală pentru alegerile locale de anul viitor. Vineri au fost prezentați Viorel Coman și Florin Crișan, doi oameni de afaceri din Alba, cei care vor încerca câștige fotoliile de primari la Sebeș, respectiv Zlatna.

În doar câteva luni începe bătălia electorală și partidele din județ au început deja să își numească și să își prezinte candidații. Vineri a fost rândul Partidului Mișcarea Populară să prezinte doi dintre posibilii primari.
Candidatul MP pentru Primăria Sebeș va fi, anul viitor, omul de afaceri și fost sportiv de performanță Viorel Coman.

viorel coman Bărbatul de 57 de ani este multiplu campion național la golf și a reprezentat România în 2004 la Campionatul Mondial de Golf de la Sydney.

El a intrat în politică  în urmă cu o lună și, datorită notorietății, și-a câștigat rolul de candidat la primărie și membru în Biroul Județean MP.

Viorel Coman a terminat liceul în Bistrița, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Fizică, unde a fost coleg de cameră cu președintele Klaus Iohannis, și a lucrat ca profesor de fizică, în Sebeș, timp de 20 de ani.

Din anul 2003, și-a creat propria afacere, o firmă de construcții prin care a reușit să ridice în jur de 100 de locuințe în Sebeș (Petrești).

„În perioada în care am lucrat ca anteprenor ne-am întâlnit cu diverse probleme legate de comunicarea între noi și Primăria Sebeș. În această perioadă, zilnic am avut o relație cu primăria. În această perioadă am constatat că toate proiectele sunt pompieristice, toate ce adresează în a cârpi în a vopsi ceva, în a rezolva o problemă pe moment, nimeni nu se gândește la niște proiecte pe termen lung. Ce înseamnă o urbe, un oraș european. Înseamnă că noi, cei care suntem implicați în construirea lui, reconstruirea lui, refacerea infrastructurii, noi trebuie să gândim toate aceste aspecte, nu pentru mâine, nici pentru poimâine, nici pentru următorii patru ani, ci pentru următoarele generații”, a declarat Viorel Coman.

El a mai spus că nu vrea să fie primar pentru a avea benceficii, ci pentru a da înapoi din ce a primit. „Eu nu sunt aici să cer salariu, nici remunerație, chiar m-am gândit că pot dona salariul meu de primar la o societate de copii, iar dacă orașul în 40 de ani mi-a dat nenumărate satisfacții, îmi doresc să pot da înapoi ceva orașului”, a spus acesta.

Coman a adăugat că în administrația locală nu există luptă politică, ci luptă pentru interesul local. „Dacă nu înțelegem acest lucru însemnă că ne luptăm degeaba. Noi trebuie să le deschidem oamenilor mintea. Oameni buni, orașul acesta nu ne dă, dăm noi pentru el, noi vom dărui proiectele pe bază de concurs cum se vor face, și cele trei intrări în oraș să arate ca cele a unui oraș european. Sebeșul are potențial, are fonduri, are oameni înțelepți pe care îi vom atrage, îi vom aduce acolo”, a mai declarat Coman.

YouTube video

După prezentarea candidatului de la Sebeș, a urmat candidatul de la Zlatna. Este vorba despre Florin Crișan, un tânăr de 37 de ani.
Spune că a terminat liceul în Zlatna, a urmat două facultăți la UAB, una de management și una de istorie.

florin coman „Am fost 14 ani angajat la Protos Alba Iulia, iar din primăvară am decis să îmi iau soarta în mâini și mi-am făcut o afacere în Alba Iulia. Sunt din Zlatna și în Zlatna vreau să îmi trăiesc toată viața și de aceea am decis că trebuie să facem ceva în Zlatna. Nu mai putem continua pe aceeași linie pe care aceiași politicieni de 25 de ani au adus Zlatna și aceiași politicieni ne țin pe loc la nivel de țară”, a spus Florin Crișan.

Acesta a adăugat că de când s-a închis uzina totul a murit în oraș și nimic nu mai funcționează. Pe lângă asta, în ultimii 25 de ani nu s-au făcut nimic în afară de trotuare și câteva mici afaceri. Tocmai din acest motiv spune că el nu și-a găsit un loc de muncă în Zlatna de aceea lucrează de 15 ani în Alba Iulia.

„Zlatna trebuie să devină atractivă pentru investitori, trebuie să le ofere ceva investitorilor. Toată țara duce lipsă de investitori și de aceea, pentru a-i atrage în orașul tău, trebuie să le oferi ceva”, a mai spus Crișan.

Patridul Mișcarea Populă are deja peste 10 candidați la alegerile locale din Alba, printre care și la Alba Iulia, pe Clement Negruț. Următorii candidați vor fi prezentați săptămâna viitoare.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax