Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Viorel Lazăr, fostul director Apa CTTA, felicitat de CJ Alba, pentru întreaga activitate la conducerea operatorului de apă

Publicat

IMG_9057 Ședința de Consiliu Județean Alba de joi a început cu un moment de mulțumire și acordarea unei diplome simbolice celui care a condus până anul acesta societatea APA CTTA, Viorel Lazăr. Fostul director s-a pensionat la vârsta de 69 de ani, locul său fiind ocupat de fostul prefect de Alba, Ștefan Bardan. 

„Astăzi aș vrea să-i mulțumim pentru activitatea pe care a desfășurat-o, nu doar pentru perioada în care noi am fost consilieri, ci pentru toată activitatea de zeci de ani desfășurată în interesul locuitorilor județului Alba, domnului Lazăr Viorel care până de curând a fost directorul APA CTTA. Activitatea dânsului nu s-a legat numai de această societate, ci și de dezvoltarea județului. Vreau să-i mulțumim și să-i dăm o diplomă din partea dumneavoastră”, a spun Ion Dumitrel la începutul ședinței Consiliului Judeţean din 26 ianuarie.

IMG_9058 Viorel Lazăr a mulțumit pentru această atenție și spune că este sigur că operatorul de apă rămâne pe mâini bune.

„Vreau să vă spun că această diplomă nu e numai a mea, ci este a tuturor oamenilor cu care am lucrat la operatorul de apă, dar această diplomă este și a dumneavoastră, pentru că, împreună cu dumneavoastră, am înființat operatorul de apă, împreună cu dumneavoastră am accesat fonduri europene și toate rezultatele le-am avut împreună. Rugămintea mea este să aveți grijă de acest operator. Eu pot să bag mâna în foc că acest operator are conducere serioasă și are nevoie de ajutorul dumneavoastră”, a spus Viorel Lazăr.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. budacu

    joi, 26.01.2017 at 15:23

    Felicitari domnule Director General pt activitatea dvs pt acest operator APA CTTA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax