Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Viorica Dăncilă: ”Cei care au acordat votul altor candidați sper să vină alături de noi”

Publicat

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a declarat, după aflarea rezultatelor exit poll, că dorește să i se alăture cât mai mulți români. Dăncilă intră în turul doi, alături de Klaus Iohannis, potrivit primelor rezultate exit poll, ce nu țin deocamdată cont și de situația voturilor din Diaspora.

„Cât mai mulți români să mi se alăture. Chiar cei care acum au avut o altă alternativă. Cei care au acordat votul altor candidați sper să vină alături de noi și sper ca împreună să câștigăm alegerile prezidențiale. Votul dat astăzi arată încrederea acordată. Votul dat astăzi ne ajută să ne continuăm campania electorală. O campanie electorală în care vom veni în fața românilor, atât cu ceea ce am realizat, dar mai ales ce vrem să facem pentru ei când vom câștiga alegerile prezidențiale. Lupta noastră nu este împotriva unui partid politic. Nu vrem să eliminăm niciun partid politic, pentru că așa e democrația. Fiecare partid politic trebuie să-și spună punctul de vedere. Lupta noastră va fi, ca și până acum, pentru români, pentru România, pentru echilibru și consens, pentru unitate, pentru reprezentarea cu demnitate a României, atât în plan intern, cât și în plan extern. Sperăm ca votul dat astăzi să fie un vot care se va multiplica în turul următor, un vot care să fie dat, așa cum am spus, cu inima”, a declarat Viorica Dăncilă.

sursă: b1.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax