Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO VIRAL: Cum arată în interior, garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca. Mircea Bravo a obținut acordul să filmeze

Publicat

Mircea Bravo, cunoscutul vloger clujean, a filmat în cea mai celebră garsonieră din România, adică garsoniera de 11 metri pătraţi scoasă la închiriat săptămâna trecută.

Filmarea acestuia a făcut peste un sfert de milion de vizualizări, în doar 14 ore.

”După negocieri foarte multe, am reușit să ne întâlnim chiar cu agentul care a pus anunțul pe net. În garsoniera asta au stat Putin, Macron, Marica… toată lumea a văzut memeurile cu ei” a spus Mircea.

Vezi și Clujul imobiliar lovește din nou. După garsoniera de 11 mp, o nouă ofertă năucitoare. 13 mp, cu duș și WC la vedere: 27000 euro

Antonio Boja, agentul de la Panoramic Imobiliare care a publicat anunţul de închiriere, i-a prezentat lui Mircea Bravo garsoniera.

„La o oră după ce am publicat anunţul, garsoniera a fost închiriată cu 180 de euro de către o domnişoară”, a spus acesta.

Mircea l-a întrebat pe agent de ce crede că s-a viralizat garsoniera cu canapea galbenă.  „În general, proprietăţile din Cluj, mai ales garsonierele, nu prea sunt aranjate. Acesta a fost un caz special. A fost aranjat, s-a mobilait. Estetic, arată peste medie”, a spus acesta, precizând că este una dintre cele mai frumoase garsoniere din Cluj.

YouTube video

„Au fost deranjaţi cei de dinafara Clujului, care au ceva împotriva preţurile ridicate, cine are apartament în Cluj se bucură că e un preţ mai ridicat pe chirie”.

Citește și: Suma cu care a fost închiriată mini garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj. TOP 40 de GLUME despre ofertă. A comentat și M.A.I.

El a spus că s-a obişnuit cu preţurile din Cluj, deoarece lucrează de mult timp pe piaţa imobiliară, dar se afla şi el în aceeaşi situaţie când venea la Facultate şi auzea de preţurile mari de aici: „Cine-i fericit când trebuie să dea bani?”

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    sâmbătă, 12.02.2022 at 10:49

    O. k. ! Sa se ” VlogheREASCA”-n Ea Mister Bravo Mircea, nu Fata-n Fata ( cum li se Recomanda tailandezi-LOR, Ci Dos in DOS ) Cu ” VLOGHErita ” LUI, pana La Adanci BAtraneti, Cand Vor Ajunge BUNICI cu Barba Lunga de UN Metru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax