Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO VIRAL: Garsoniera de 11 metri din Cluj-Napoca are și videoclip. Grupul Ad Libitum Voices a lansat un hit imobiliar

Publicat

Băieții de la grupul Ad Libitum Voices au înregistrat piesa ”11 metri pătrați”. Videoclipul lor s-a viralizat rapid ajungând în doar două zile la peste 16.000 de distribuiri pe Facebook.

Grupul s-a înființat în Cluj-Napoca și este format din doi tenori, un bariton și un bas: Tiberiu Simu, Segiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuța.

Membrii grupului Ad Libitum sunt absolvenți ai Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca. Sunt colaboratori ai Operei Naționale Române din Cluj-Napoca și, în ultimii ani, publicul i-a admirat pe scenele de la Opera Națională Română, Casa de Cultură a Studenților, Festivalul Jazz in the Park, Cluj Symphony Experience, Zilele Clujului 2017, Teatrul de Vară din Deva, Biserica Armeano-Catolică din Dumbrăveni, și nu numai.

Citește și: Suma cu care a fost închiriată mini garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj. TOP 40 de GLUME despre ofertă. A comentat și M.A.I.

Reamintim că o garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca a fost închiriată la prețul de 180 de euro, negociat de la 200, în prima oră de la postarea anunțului.

Situația a stârnit însă ironia internauților, dar a ridicat și problema serioasă a situației imobiliare din Cluj-Napoca.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. nimeni

    duminică, 20.02.2022 at 17:49

    O noua dovada, daca mai era nevoie, ca in Cluj Napoca sunt cei mai multi idioti pe metrul patrat, din Romania.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax