Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO VIRAL: Manevra prin care un pompier din Timișoara, a salvat la înălțime, un militar care voia să se arunce de la etaj

Publicat

Un bărbat, cadru militar la o unitate din Timișoara, care a amenințat că se aruncă de la etajul șapte al unui bloc din Timișoara, a fost salvat într-un mod eroic de un pompier al ISU Timiș. 

Este vorba despre o situație care a durat mai bine de 24 de ore, dar care s-a terminat cu o intervenție perfect realizată de un pompier alpinist. 

Mai exact, de joi, bărbatul s-a urcat pe pervazul geamului dintr-un bloc cu șapte etaje și a amenințat că se aruncă. Bărbatul este militar, subofițer la Unitatea Militară 01109 Timișoara și este angajat al MApN din 2007.

Timp de mai bine de 24 de ore, acesta a stat pe pervaz, iar autoritățile au fost în alertă. Nici pe timp de noapte nu a coborât de pe pervaz și potrivit ziarelor locale, acesta a cerut doar țigări și apă.


Pompierii au montat între timp o saltea gonflabilă în caz că bărbatul se aruncă, dar nu a fost nevoie deoarece vineri, 9 iunie, acesta a fost băgat înapoi în casă, de un pompier ISU.

Mai exact, în doar câteva secunde, pompierul asigurat în corzi de alpinism a coborât de pe geamul de deasupra bărbatului, a ajuns în fața sa și l-a împins pe aceasta pe geam, în casă.

Este o procedură uzuală în cazul persoanelor care amenință că se sinucid de la înălțime, dar care trebuie realizată rapid și profesionist.

Bărbatul a ajuns în casă și a fost preluat de autorități.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax