Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO VIRAL: Un polițist local din Iași eroul zilei. A salvat o șoferiță beată, care a ajuns cu mașina într-un lac

Publicat

Cristian Necula, un polițist local în vârstă de 52 de ani, din Iași este eroul zilei. Bărbatul aflat în timpul serviciului a salvat o femeie care a ajuns cu mașina în lacul Ciric din Iași. 

Mai mult de atât, femeia era beată la volan, potrivit adevărul.ro. După ce a fost scoasă din mașină și testată cu etilotestul, șoferiţa avea o alcoolemie de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițistul local nu a ezitat să sară în apă și să înoate până la mașină, să o scoată pe femeie din autoturism să să o aducă înot la mal. Polițistul a mai fost ajutat de încă o persoană care se afla la o terasă din zonă.

Imediat a sărit în apă, a înotat până la autoturism și a salvat-o pe tânăra care, din fericire, s-a ales doar cu o sperietură groaznică.

Videoul postat de Ministerul Afacerilor Interne în care polițistul local o salvează pe femeie a strâs mii de likeuri, comentarii și distribuiri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax