Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Vlad Lință, elev al Colegiului Militar din Alba Iulia pe scena celui mai important show de folclor din România. Ce a cântat

Publicat

Un elev al Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a participat la o emisiune de folclor realizată de postul național de televiziune TVR 1. 

Vlad Lință, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” este absolvent al Școlii Populare de Arte Deva, clasa canto – muzică populară, iar în repertoriul său se regăsesc și melodii patriotice sau pricesne.

”Elevul caporal a participat la ediția a 4-a a Sezonului 9 a celui mai iubit talent-show de folclor „Vedeta Populară”. Vlad a avut de parcurs mai multe probe în care să își etaleze calitățile vocale și cele interpretative.


El s-a prezentat în concurs cu o melodie din repertoriul lui Felician Fărcașu și apoi a interpretat împreună cu artistul Ciprian Roman o melodie aparținând acestuia. Au fost trei zile pline pentru Vlad, cu repetiții, filmări și susținerea probelor din concurs

. O experiență inedită spune Vlad, din care a avut multe de câștigat și pe care își dorește să o repete și pe viitor.

„A fost o experiență unică.

M-am simțit foarte bine să cânt pe scenă cu unul dintre artiștii mei preferați și aș putea spune cu unul dintre modele mele în viață.

M-am simțit onorat să mă aflu în fața unui juriu atât de prestigios și consider că am plecat mai bogat nu prin locul obținut ci prin sfaturile primite de la juriu.

Cred că este un moment remarcabil în cariera mea artistică și pe viitor voi încerca să valorific ceea ce am învățat în urma acestei emisiuni, la care îmi doresc să mai particip și cu altă ocazie”, a spus Vlad, citat de reprezentații Colegiului Militar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax